16 Mart 2009 Pazartesi

Mirali& Me

 

Anninime gittik, Mirali geldi, hep futbol oynadı, benimle de hiççç ilgilenmedi:)) İn dedim inmedi, gel dedim gelmedi, kazara yan yana oturduk işte Elif teyzem çat diye fotoğrafımızı çekti! Odur:))
Posted by Picasa

14 Mart 2009 Cumartesi

LTB



Bugün babam maça gitti, canlı canlı Fener maçı izlemeye, biz de iki gündür annemle gezip duruyoruz, dün Taksime indik, Gülen de vardı. Bugün Oliviuma bakınalım madem kimsecik maça gitmiş, canımız sıkılmasın diye. Neyse annem bana girişten bir simit aldı, tomur tomur tomuruyom, bir yandan da bakınıyorum pusetin içinde, gelene geçene laf atıp el sallıyorum, eğlenceli yani. Annem LTB adındaki mağazaya girdi bakalım ne varmış diye. Neyse baktı baktı tam çıkıyoruz bi abla ;" aaaa , buraya yiyecekle girmek yasakkkk" diye cırladı. Annem kaplan kesildi,bilirsiniz yavrusuna laf atılan anne 1 milyon kaplan gücündedir. "Bu son" dedi, " gel naziş biz pikniğimizi başka yerde yapalım":))

13 Mart 2009 Cuma

Bekir Dede'nin "Mina" ları var:))


Ne zamandır annem yazmıyor, bugün sevdiği bir arkadaşından yorum gelmiş, F. ve Ada'sı bizi okurlarken takılmış kalmışlar taaa Ocak ayının ortasında. F. anne ve Ada bebek; Bekir Dedenin "minaları" var.
Bir Pisiseverim, haberiniz olsun:))