22 Ağustos 2009 Cumartesi

GELDİK BİZ




ÇOKKK uzun tatilimiz nihayete erdi, oh be evimdeyim. Yazacağız ama her şey öyle çok ki nerden başlasak acaba. Bir sürpriz: tuvalet meselesini çözdüm. Beze elveda diyeli bir ay kadar oluyor. Tailin pratik tek faydası bu değil elbette: balık gibi yüzüyorum ben. Annem bebek gibi her halimin bittiğini artık cadı mı cadı bir kız çocuğu olduğumu söylüyor. Yatağımın önündeki korkuluğu da çıkarttık artık gece kalkıp tuvalete bile gidiyorum, rafımdan sütümü alıyorum. Oy of, çok çenem düştü, durmadan konuşuyorum. Neler neler oldu daha, bekleyin annem daha alışamadı eve, alışsın yazar durur.

2 yorum:

Tekir dedi ki...

Hoşgeldinizzzzz... Aldık haberlerinizi kim nerde ne yaptı biliyoruz biz. Eee hani bozcaadaya gitcektiniz? gitmediniz miii? Çok uzun ve güzeldi tatil di miii :)

Aslı Budak dedi ki...

artık bir bavula tek bir don koyacak halimiz bile kalmadı valla))evde öyle oturup salak salak tv seyretmek, oyuncaklarla oynamak, akşamları Kavaklı parka gidip kaydırakta ziftlenmek istiyoruz biz,tatilden yorulduk mu ne? Adamız koca adam olmuş ne güzrl, yanaklarından öperiz