12 Nisan 2010 Pazartesi

Basliksiz

Naze´min 36. ayini doldurmasina 6 gun kaldi:))) emin degiliz aile ici tarismalar duruyor 3. bitiyor, 4 geliyor tamam da pastaya kac mum dikilecek, ben bir anne olarak agirligimi koyuyorum ve 3 diyorum, e gecen yil iki koymamismiydik, agirima giden ne biliyor musunuz? Artik kucuk bebegim pastadaki mum sayisinin tartisilacagi yasa gelmis:((( Benimki de hep tartsilir durur zira:))) Ve her sey nedense tersine donmeye basladi, okulda kalmak istemiyor, hep bir aceleyle oyun kosturmasi yapiyor ve ben ayrilirken bir sekilde arkama dusup geliyor, alip derse goturmek zorunda kaliyorum 2 haftadir ve gercekten canim cok ama cok sikiliyor bu duruma. Sinifta sessizce duruyor ama neye yarar.... Anne bagimlisi oldu sanki, arkadas istemiyor, arkadaslarin adi var, sohbeti var ama kendileriyle karsilasinca yokkkk... Geceleri cogu zaman uyanip yanimiza geliyor ki 5 ayliktan beri kendi yataginda misildardi. bu 3 yas geriliminde kaybetme korkusu vardi sanirim, ama biz o kadar cok vakit geciriyoruz ki birlikte, sanki biraz simariklik ediyoruz ikimiz de. Hayat hic toz pembe degilmis ara sira bunu ogreniyoruz su siralar.
Neyse dogumgunu partisi yapmayacagiz herhalde, anne-baba-anane-Naze dortlusu belki bir yemek yeriz.Ama pastamiz olmazsa olmaz. Onumuzdeki hafta ananemizin evi tadilata giriyor, bizimle birlikte kalacak, onu evine goturdugumuzde orda belki bir seyler yapariz.

5 yorum:

Tekir dedi ki...

naze yavrum annene söyle de bize gelin, ben bu hafta evdeyim bi pasta keselim :) bizim evde hala parti konsepti devam ediyor, cd, balon vs. herşey tamam.

akın dedi ki...

sonra da beraber bi pasta yeriz ben yaparım o muzlu pastamdan yavrum// ne çabuk geçiyor çok üzülüyorum ya.//

Aslı Budak dedi ki...

oh ne guzel, parti yapmiyoruz deyince herkesler bizim icin yapiyor:)) supermis, teklifleri degerlendirecegim arkadaslar:)

Aslı'ya dair dedi ki...

Yeni yaşı güzellik getirsin Naze ye Aslı benzer davranışlar görüyorum okulda kalmak istemiyor bize çok bağım 6 yaşında ama hala sabaha doğru gelip aramıza kuruluyor bu durumdan şimdilik şikayetçi değilizde o miss gibi kokusunu çeke çeke uyumak çok keyiflide sabahları tutulan boyun ağrıları pek çekilmiyor benim annemdede tadilat var 2 haftadır kardeşimle annem bende fena şımarıyorlar haberin ola:)))

Aslı Budak dedi ki...

onlar simarirken ben biraz nefes alirim belki, biraz dolasirim sagda solda, rahat rahat pasta yaparim hem:))