9 Mayıs 2010 Pazar

Ya kalirsan???????

Sen olmadan biz napiyorduk ki:)) Sikiciymis hayat cokca, simdi iceride ananeye gitmek icin bekliyorsun, bavulunu da hazirladin, ananemde kalacagim ben diye tutturdun,kalamayacagini dusunuyoruz hepimiz ama ya sasirtirsan sen bizi yine, kaliverirsen, uhuuuuuuu ben cok ozlerim seni ama:))

7 Mayıs 2010 Cuma

Annenin Hediyesi

Bir annenin en guzel hediyesi biricik yavrusunun kokusu ve sen kahkahalaridir. Gulusun eksik olmasin Nehir bebek...



NB vs. NB: Nehir'e Destek Olmak İçin Ne Yapabilirim?

6 Mayıs 2010 Perşembe

Hidir-Ilyas ve E.

 



Iki hafta sonra ccoookkk eski arkadasim E. evleniyor. Dunku gun, yani hidrellez olan gun:)) Ben Naze ve gelinimiz gelinligi almak uzere Taksim´de bulustuk, cokca gezmeli, gulmeli, eglenmeli bir gezi ve az gelinlik almali programimizin en orta noktasi Naze´nin incileri oldu elbette: Gelinlik giyen E ýe vayyy dedi:)) Tik demeden saatlerce yurudu, dondurma hakkinda gunluk yorumlarini iletti, kitapcilarin kedilerine hayranliklarini sundu, Beyoglu esnafini senlendirdi, annnesinin ve E´nin yolda karsilastiklari eski dostlarina git burdan dedi:)) biz anneni senden once taniyorduk naaaberrrr soylemlerini pek sallamadi. YORULMADI; SIZLANMADI, yavrum be:)) Retro´da, Nihil´da ikinci el oyuncak ve ust-basa mal bulmus gibi sevindi, olmayacak bir yerde cisi geldi, Elhamranin pis helasina gittik, olsun, ellerini degdirmedi hic bir yerlere. Sonra bitti sandi, eve gidecegiz sandi, aklina pullu mendili geldi,inanc yoksunu annesinin, buna da inanmaz ama olsun, genleri ana-kiz-dost E. uclusunu Ahirkapiya surukledi.Hidir ve Ilyas ín hatirina hidrellez kutlamalarina kenardan ilistik.Hakkaten kenardan oldu cunku orta yer cok ama cok kalabalikti. Bir kac lokma yemek, bolca esinti, hafif hafif gobek atma, ama o kirmizi pullu mendil hep elimizde...Ara sira deli oldugundan bayagi suphelendigim dost E.nin gelinligi de geldi bizimle, soguktu hava, kafasina sardi artan tulleri eglenceye eglence oldu, ah canim benimmmmmm:))
Ara sira bagirasim geldi, komsunuz olsa, istemezsiniz, yoldan gecse gormezden gelirsiniz, yurtlarini yikarlerken ses cikarmazsiniz,onlar zurna, davul calar siz eglenirsiniz, senlik oldumu da hep gelirsiniz:)) Ben bir daha gitmemeye karar verdim; adi CERIBASI olan dede koyumde her yaz parcasi oldugum cingene muziklerini artik hep orda dinleme kararina vararak:)) Koyumde her yaz bunlardan onlarca olur ve kimse de kimseye meze olmaz. Bazi seyleri dogal birakmak lazim.
Posted by Picasa

1 Mayıs 2010 Cumartesi

SELAM 1 MAYIS